Μονώσεις

Μονώσεις
Τεχνοδόμηση - Αδαμόπουλος Γιώργος
Αττική


Η Εταιρεία "ΤΕΧΝΟΔΟΜΗΣΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ" εδρεύει στην Αθήνα. Υπεύθυνος της επιχείρησης είναι ο κος Αδαμόπουλος Γιώργος ο οποίος έχει πολυετή εμπειρία στον τομέα των ανακαινίσεων.

Η Εταιρεία αναλαμβάνει τις ανακαινίσεις σπιτίων και καταστημάτων, εξωτερικών και εσωτερικών χώρων. Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις μονοκατοικιών, διαμερισμάτων, καταστημάτων, μονόσεις ταράτσας, θερμοπροσόψεις, γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες και τοποθέτηση πλακιδίων.

 

Θερμομόνωση

Υπάρχουν δύο είδη θερμομονώσεων:
1) Εξωτερική Θερμομόνωση (ή θερμοπρόσοψη)
2) Εσωτερική Θερμομόνωση 


 

Αναλυτικά ...
 

Εξωτερική Θερμομόνωση

Στην εξωτερική θερμομόνωση το μονωτικό υλικό τοποθείται στη εξωτερική πλευρά του τοίχου του κτιρίου. Εξασφαλίζει του θερμομόνωση του σκελετού με αποτέλεσμα οι χώροι αργούν να θερμανθούν παρόλα αυτά παραμένουν θερμοί για μεγάλο χρονικό διάστημα με την διακοπή της θερμάνσης. Έχει υψηλό κόστος κατασκευής.
Προστατεύει το σπίτι απο την έκθεση σε ήλιο, βροχή και ακραίες θερμοκρασίες αυξάνοντας την λειτουργική ζωή του. Κοστίζει περισσότερο απο την εσωτερική θερμομόνωση λόγω του κόστους των υλικών που χρησιμοποιούνται.

 


 

Εσωτερική Θερμομόνωση

Το μονωτικό υλικό τοποθετείται στην εσωτερική πλευρά του σπιτιού και προστατεύεται απο κάποιο άλλο οικοδομικο υλικό όπως είναι η γυψοσανίδα. Επιτυχάνεται σύντομη θέρμανση και ψύξη των χώρων και πολυ χαμηλό κόστος. Είναι ιδανική λύση για κατασκευές και κτίρια που χρειάζονται γρήγορη θέρμανση όπως γα παράδειγμα: θέατρα, εκκλησίες, εξοχικές κατοικίες κτλ.
Κοστίζει λιγότερο απο την εξωτερική θερμομόνωση λόγω φτηνότερων υλικών.